Yrjöläntien bussipysäkille on kuljettava pitkin hyvin kapeaa piennarta.

Tämä tekee kulkureitistä vaarallisen varsinkin talviaikaan

Lue valtuustoaloitteeni asiasta:

Valtuustoaloite Yrjöläntien bussipysäkeistä 23.11.2020

ALOITTEET

Aloitteista toteutukseen – kansalaisvaikuttaminen

Toimitpa sitten valtuutettuna tai muissa luottamuselimissä, on tärkeää, että olet vuorovaikutuksessa päivittäin kuntalaisten kanssa, kuuntelet heidän ilojaan, huoliaan ja ongelmiaan sekä pohdit yhdessä käyttökelpoisia ratkaisumalleja. Omat aloitteeni ovat monesti saaneet kimmokkeen kuntalaisilta ja sitä kautta ne ovat useasti johtaneet käytännön toimintojen parantamiseen ja joustavuuteen. Yhdessähän kotikaupunkiamme rakennetaan ja kehitetään.

Ensimmäisen aloitteeni lopputulos parinkymmenen vuoden takaa seisoo edelleen Itsenäisyydenkadun rautatietunnelissa. Kyseessä on pleksi, joka estää sadeveden roiskumisen ajoradalta jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden päälle. Pleksi on ehditty jo vaihtaa uuteenkin.

Seuraavassa muita esimerkkejä valtuustoaloitteistani:

Aloitteistani noin 90 prosenttia on toteutunut ja niiden esittämät toimenpiteet on tehty ja otettu käyttöön. Tämä todistaa, että aloitteet ovat olleet aiheellisia ja että yksittäinen kansalainenkin voi vaikuttaa. Koko kaupungin mittakaavassa kyse on usein pienistä asioista, mutta juuri ne voivat ratkaisevasti parantaa tietyn alueen ja sen asukkaiden – myös sinun- turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Jokainen voi siten omalla aktiivisuudellaan vaikuttaa oman lähialueensa ja koko kaupungin parantamiseen.

Pidetään yhteyttä!

Anna-Kaarina Rantaviita-Tiainen

Keskustan Tampereen valtuustoryhmän varapuheenjohtaja